Τι μπορώ να αυτοματοποιήσω στην εταιρεία μου;

Κουρτίνες

Άνοιγμα/Κλείσιμο κουρτινών με προκαθορισμένες ενέργειες (π.χ. σε συγκεκριμένη ώρα που βλέπει ο ήλιος τον χώρο ή όταν κλείνει η εταιρεία)

Ηλιακοί Αισθητήρες

Για αυτοματοποίηση επιμέρους λειτουργιών εντός της εταιρείας (π.χ. κατέβασμα κουρτινών όταν έχει ήλιο, ενεργοποίηση φωτισμού όταν σκοτεινιάσει, κλπ.)

Επιτήρηση/Συναγερμός

Όπλιση/Αφόπλιση συναγερμού αυτόματα σε προκαθορισμένες καταστάσεις (π.χ. όταν πλησιάσετε σε μία απόσταση, ή μέσω του smart phone σας, κλπ.)

Μικρές Συσκευές

Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση μικρών συσκευών (π.χ. την καφετιέρα κάθε πρωί, την τηλεόραση σε δωμάτιο ξενοδοχείου, κλπ.)

Φωτισμός

Διαχείριση φωτισμού σε προκαθορισμένες ενέργειες ή χρόνους (π.χ. όταν νυχτώσει ενεργοποίηση σε συγκεκριμένους χώρους ή ενεργοποίηση σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου κατά τη διαδικασία του check-in, κλπ.)

Ψυγείο

Απομακρυσμένη διαχείριση της ψύξης με ειδοποιήσεις όταν κυμανθεί εκτός ορίων (π.χ. όταν σταματήσει να λειτουργεί το ψυγείο και ανέβει επικίνδυνα η θερμοκρασία με κίνδυνο να καταστραφούν τα προϊόντα σε ένα εστιατόριο)

Θέρμανση

Διαχείριση και εξοικονόμηση ενέργειας με ενεργοποίηση/απενεργοποίηση θέρμανσης σε συγκεκριμένους χρόνους ή καταστάσεις (π.χ. ενεργοποίηση καλοριφέρ όταν η εξωτερική θερμοκρασία ξεπεράσει το προκαθορισμένο όριο)

Υδραυλικά/Ζεστό νερό

Διαχείριση και έλεγχος υδρορροής και διατήρηση νερού σε μία συγκεκριμένη θερμοκρασία.