Προφίλ Tescon

Καλύπτουμε όλο το φάσμα ηλεκτρολογικών και ηλεκτρονικών μέσα σε ένα κτίριο – βιομηχανία, ώστε τα υποσυστήματα να συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους. Στόχος η βέλτιστη οικονομία – εργονομία και η μέγιστη ασφάλεια καθώς επίσης η εύκολη διαχείριση, η λειτουργικότητα και η αισθητική. Σκοπός μας είναι ο πελάτης να έρχεται σε επαφή με μία εταιρεία για όλα τα ηλεκτρομηχανολογικά και ηλεκτρονικά συστήματα του κτιρίου.

Η Tescon διαθέτει πάνω από 15 χρόνια δραστηριότητας στην ελληνική και στην διεθνής αγορά.

Η εταιρεία Tescon δραστηριοποιείται στον τομέα των ηλεκτρολογικών ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων από το 2001. Tο 2004 η εταιρεία ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον τομέα του Οικιακού και Κτιριακού Αυτοματισμού. Το 2008 πιστοποιήθηκε ως συνεργάτης της ΚΝΧ Association και το 2010 ως εγκαταστάτης σε συστήματα BMS (Building Management Systems). Tο 2014 έγινε μέλος του Automation Club of Greece και το 2015 πιστοποιήθηκε με το advance core της knx association. Είναι αποκλειστικός partner της schneider electric για τον νομό Αχαΐας.

Σήμερα, η εταιρεία καλύπτει όλο το φάσμα ηλεκτρολογικών και ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων ενός κτιρίου-βιομηχανίας, με ποικίλους τομείς δραστηριότητας. Βασικός μας στόχος είναι η πρωτοπορία στο έξυπνο κτίριο και η συνεχής εξειδίκευση και κατάρτιση του προσωπικού μας στις συνεχώς αναπτυσσόμενες τεχνολογίες. Αναλαμβάνουμε την μελέτη και κατασκευή πάσης φύσεως ηλεκτρομηχανολογικών – ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων.

Το 2001 σηματοδότησε την έναρξη μιας μεγάλης πορείας στον χώρο του Οικιακού, Κτιριακού, βιομηχανικού αυτοματισμού, δημιουργώντας ένα τμήμα με ειδικευμένους μηχανικούς και τεχνίτες, με πιστοποιήσεις διεθνών οργανισμών και μεγάλων εταιριών στο χώρο του αυτοματισμού.

Αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία και να εκπονίσουμε μελέτες, προσφέροντας τα κατάλληλα πακέτα για τις ανάγκες σας.

Συνεργάτες